Android TV 4K UHD - 70" 4K ULTRA-HD SHARP ANDROID TV™
Android TV 4K UHD - 70" 4K ULTRA-HD SHARP ANDROID TV™
Android TV 4K UHD - 70" 4K ULTRA-HD SHARP ANDROID TV™
Android TV 4K UHD - 70" 4K ULTRA-HD SHARP ANDROID TV™
Android TV 4K UHD - 70" 4K ULTRA-HD SHARP ANDROID TV™
Android TV 4K UHD - 70" 4K ULTRA-HD SHARP ANDROID TV™
Android TV 4K UHD - 70" 4K ULTRA-HD SHARP ANDROID TV™
Android TV 4K UHD - 70" 4K ULTRA-HD SHARP ANDROID TV™
Android TV 4K UHD - 70" 4K ULTRA-HD SHARP ANDROID TV™
Android TV 4K UHD - 70" 4K ULTRA-HD SHARP ANDROID TV™
Android TV 4K UHD - 70" 4K ULTRA-HD SHARP ANDROID TV™
Android TV 4K UHD
70" 4K ULTRA-HD SHARP ANDROID TV™
70DN5EA
 • 4K Ultra HD Android TV™

 • Volledig aluminium, slank en randloos ontwerp

 • HDMI 2.1 met eARC en ALLM

 • Dolby Vision™ - op de bioscoop geïnspireerde HDR

 • Dolby Atmos® - volledige 360° geluidservaring

 • dts:X meeslepende audio-codec

 • dts Virtual:X 3D-audionabewerking

 • 2.1 HARMAN/KARDON- luidsprekersysteem

 • De Google Assistent met microfoon

 • AQUOS UltraClear-videoprocessor

 • AQUOS Smooth Motion - Frame Interpolation Technology

 • 10-bit DVB-T/T2/C/S/S2 UHD Tuner (MPEG4 + HEVC/H.265)

Grootten:

De 70DN5EA is een 4K Ultra High Definition Frameless LED Android TV™ met uitzonderlijke multimediafunctionaliteit.

De 70DN5EA is een 4K Ultra High Definition Frameless LED Android TV™ met uitzonderlijke multimediafunctionaliteit.

Sharp Android Smart Ultra HD 70DN5EA biedt een breed scala aan aansluitmogelijkheden.

Sharp Android TV™ biedt klanten een moderne en intuïtieve benadering van tv's die zoveel meer biedt dan alleen het bekijken van content. Deze tv is een alles-in-één-entertainmenthub.

Sharp Android TV™ met de Google Assistent zorgt voor een slimmere kijkervaring. Met behulp van spraakbediening hebt u snel toegang tot entertainment, bedient u slimme apparaten, krijgt u antwoorden op het scherm en meer.

Android-tv

Zo gaat televisiekijken heden ten dage: Met het intelligente platform Android TV heb je rechtstreekse toegang tot de uiteenlopendste streamingdiensten met ruim 400.000 films en programma’s. Ofwel stuur je met de geïntegreerde Chomecast video’s, muziek of foto’s draadloos van je smart-apparaten naar je televisie door. De geïntegreerde spraakbesturing maakt het je eenvoudig – of je nu met Google Assistant je lievelingsprogramma zoekt of het licht in de kamer dimt.

Android-tv Gebruikersinterface

Vinden is beter dan zoeken. Pas dus maar het startscherm van je Android TV dusdanig aan dat het je precies die apps, films en series toont die je wilt zien. Nu kun je films zonder veel vijven en zessen na een onderbreking meteen hervatten, nieuwe afleveringen starten of naar een ander programma springen. Allemaal heel eenvoudig met je Go-to-app.

4K-/UHD-resolutie

Qua scherpte en kleuren zonder meer adembenemend: Met 4K Ultra HD wordt de resolutie van Full HD verviervoudigd. Zelfs oudere films of series beleef je met een onovertroffen helderheid. Daarvoor zorgt de moderne upscaler-technologie voor het beeld, die inhouden van iedere aard optimaliseert naar 4K. Dat betekent continue bioscoopkwaliteit bij je thuis, zonder compromissen.

Big AQUOS

Hoe groter het beeldscherm, des te groter het plezier: Met Sharps Big AQUOS ensceneer je films, programma’s en dies meer helemaal opnieuw. Het beeld overtuigt met bijzonder gedetailleerde dynamische indrukken: spectaculaire opnamen, zoals bv. bij actiefilms en natuurdocumentaires, worden een fascinerende ervaring. Perfect voor een gezinsavondje voor de buis, of om met zijn allen koortsachtig de sport te volgen.

harman/kardon®-2.1-geluidssysteem

Het Harman / Kardon® 2.1-audiosysteem is gemaakt voor veeleisende oren. Het omvat speciale tweeters met zijde, die voor een hoge klankprecisie met een natuurlijk timbre zorgen. Een geïntegreerde subwoofer maakt een nog betere omgang met de basfrequenties mogelijk – en biedt met het Slip Stream Bass port Design een unieke HARMAN-functie. Hoe klinkt dat dan? Als geluid dat de gehele ruimte vult met een buitengewone precisie – haast nog beter dan in de bioscoop.

Google Assistant

Comfortabeler kan het niet: Druk op de Google Assistant-toets op je afstandsbediening en je kunt je tv meteen met je stem besturen. Vraag Google bijvoorbeeld naar thrillers of ontdek openstaande multiplayer-spelen. Ook aangesloten domotica-apparaten zoals bv. lampen kunnen met de spraak aangestuurd worden. Op je televisie kun je tevens taken beheren, je kalender raadplegen, informatie oproepen en nog veel meer…

HDR – High Dynamic Range

HDR haalt voor jou het onderste uit de kan tijdens het tv-kijken. Dankzij extra helderheid en contrast, alsook het grote kleurenpalet, komt het beeld perfect tegemoet aan het menselijke oog. Heldere beelden ervaar je duidelijker en levendiger, rode, groene en blauwe tinten worden glanzender en het beeld wint aan diepte.

Gamemodus

Wanneer je je console met een traditionele televisie verbindt, word je tijdens het spelen door nodeloze vertragingen afgeremd. Bij de gamemodus ligt dat anders: Deze spelmodus garandeert je de best mogelijke reactietijden – met een haarscherpe 4K-resolutie en natuurlijke contrasten. Je favoriete spelen zullen je weer fascineren en je kunt je nog dieper in je games onderdompelen.

Netflix

Op ieder moment onbeperkt en zonder reclame kijken naar wat je interesseert: Met Netflix kun je een reusachtig aantal films, series en documentaires streamen – waaronder grote kaskrakers en groots opgezette eigen producties. Neem gewoon een abonnement tegen betaling en je hebt meteen de keuze uit duizenden van aanbiedingen.

ACE Pro Ultra Engine

De uitrusting maakt het verschil: Voor een uitstekende beeldkwaliteit gebruiken AQUOS-ledtelevisies een sterk presterende Dual-Core-beeldoptimalisatie. Deze geavanceerde technologie analyseert en verbeterd ingaande videosignalen – voor een scherp en tegelijk natuurlijk beeld. Het maakt niet uit of je films, foto’s of video’s bekijkt.

Active Motion 1000

Onscherp en wazig behoren tot het verleden: Met Active Motion beleef je bewegende beelden met een scherpte die geen conventionele lcd-televisie je kan bieden. En waar komt dit drastische verschil dan wel vandaan? Sterk presterende processoren die tussentijdse beelden berekenen en een uiterst krachtig lc-display met lage reactietijd. Perfect voor sport, film en actie.

SD-kaartlezer

Ook al wordt dezer dagen veel met de smartphone gedaan: Om te filmen of fotograferen grijp je liever naar je digitale camera of 4K-camera. Deze inhouden zet je met de SD-kaartlezer over naar je grote televisie, natuurlijk in 4K-resolutie. Zo komen details nog beter tot uiting en kun je jouw kiekjes en filmprojecten thuis presenteren.

Google Play Movie

Wil je meteen kunnen meepraten – en films en series bekijken voordat ze op blu-raydisc verschijnen? Zoek je bepaalde films die momenteel nergens te zien zijn? Koop of huur dan je favoriet met Google Play Movie. Eenvoudigweg live op je grote tv streamen en zo de woonkamer tot een bioscoop voor je familie of vrienden transformeren. Of downloaden en bekijken wanneer het je goed uitkomt.

Chromecast built in

Van de mobiele telefoon, tablet of laptop rechtstreeks naar je grote tv-beeldscherm: Met de geïntegreerde Chromecast stuur je jouw lievelingsfilms, video’s, apps, spelen en nog veel meer door om op groot formaat heel ontspannen van alles te genieten. Ook de vakantiefoto’s op je smartphone kun je met Chromecast op jet televisie tonen – haarscherp en in schitterende kleuren.

Prime Video

Met Amazon Prime Video krijg je toegang tot een reusachtig aanbod aan (originele) films en televisieprogramma’s. Bekijk de series waarover allen momenteel praten en maak de beste bioscoopfilms mee, ook kaskrakers van het ogenblik. Deze streamingdienst tegen betaling brengt gewoonweg steeds weer goed entertainment op je beeldscherm.

HEVC/h.265

Toekomst inbegrepen: Met deze nieuwste videocodec ben je vandaag reeds voorbereid op de zendnormen van morgen. En wanneer het zover is, ben je met je Sharp-tv van begin af aan van de partij.

Dolby Digital/Dolby Digital Plus

Deze termen kennen we allemaal; daarachter gaan audiocodecs schuil om tonen over te brengen. Dolby Digital kan met wel 5 luidsprekers en 1 subwoofer voor een goede sound in de kamer zorgen. Bij Dolby Digital Plus verfijnen twee extra luidsprekers de toon met nog meer details, waardoor een indrukwekkende surround-sound ontstaat.

Dolby Vision

De bioscoop was de inspiratiebron voor deze innovatieve technologie, die beelden weer tot leven wekt. Hiervoor gebruikt zij verbeterde helderheid, contrast, kleur en details. Het resultaat zijn ultra-individuele beelden met een helderheid waardoor u het verschil tussen films of series en de realiteit vergeet.

Dolby Atmos

Welkom in een krachtig klankuniversum dat een nieuwe definitie aan surround-sound geeft: Met Dolby Atmos lijken de tonen in de kamer om je heen te stromen, adembenemend reëel. Dat stuwt je entertainmentervaring naar dimensies waarvan je het bestaan niet vermoedde. Dolby Atmos-inhouden zijn beschikbaar op 4K-UHD-blu-raydiscs en in videostreamingdiensten zoals Netflix of muziekstreamingdiensten zoals Tidal.

DTS Virtual:X

Amusement op het hoogste akoestische niveau: DTS Virtual:X wekt het gevoel van klank die van boven je hoofd lijkt te komen. Daarbij worden dialogen duidelijker te verstaan en wordt de baswaarneming geoptimaliseerd. Leun gewoon achterover en laat je tv-luidsprekers voor een weergaloze audio-ervaring zorgen.

HDMI-aansluitingen

Insteken, gereed, vooruit met de geit: Met de HDMI-ingangen sluit je de uiteenlopendste toestellen aan – of het nu blu-ray- of dvd-spelers zijn, streamingboxes, digitale ontvangers of spelconsoles. Films, muziek en games zijn meteen op je tv beschikbaar.

HLG

Hybrid Log-Gamma, of kortweg HLG, is een must voor iedere moderne tv. Met deze standaard kunt u genieten van optisch kwaliteitsvolle HDR-inhoud die zenders of streamingaanbieders doorsturen via satelliet, kabel of antenne.

Android TV Remote Control-app

Afstandsbediening? Overbodig! Met deze app gebruikt u uw smartphone of tablet om uw tv te bedienen. Het hangt van u af of u de D-pad, de touchpadmodus of de spraakfunctie gebruikt, of liever de tekst met het toetsenbord invoert. Of de ene dag het ene en de volgende dag het andere, wat u wilt.

Technische specificatie en functies
HOOGTEPUNTEN
 • 4K Ultra HD Android TV™
 • Volledig aluminium, slank en randloos ontwerp
 • HDMI 2.1 met eARC en ALLM
 • Dolby Vision™ - op de bioscoop geïnspireerde HDR
 • Dolby Atmos® - volledige 360° geluidservaring
 • dts:X meeslepende audio-codec
 • dts Virtual:X 3D-audionabewerking
 • 2.1 HARMAN/KARDON- luidsprekersysteem
 • De Google Assistent met microfoon
 • AQUOS UltraClear-videoprocessor
 • AQUOS Smooth Motion - Frame Interpolation Technology
 • 10-bit DVB-T/T2/C/S/S2 UHD Tuner (MPEG4 + HEVC/H.265)
70DN5EA
Downloads

Handleidingen

  Conformiteitsverklaring

   Quick Start Guides    

   Quick Start Guides

   Brochures

    SW Downloads

     Datasheets     Energielabel    

     Handleidingen

      Conformiteitsverklaring

       Quick Start Guides

       Brochures

        SW Downloads

         Verwante producten
         Android TV 4K UHD
         70" 4K ULTRA-HD SHARP ANDROID TV™
         70DN6EA
         • 4K Ultra HD Android TV™
         • Volledig aluminium, slank en randloos ontwerp
         • HDMI 2.1 met eARC en ALLM
         • Dolby Vision™ - op de bioscoop geïnspireerde HDR
         • Dolby Atmos® - volledige 360° geluidservaring
         • dts:X meeslepende audio-codec
         Android TV 4K UHD
         70" 4K ULTRA-HD SHARP ANDROID TV™
         70CL6EA
         • 4K Ultra HD Android TV™
         • Aluminium frame
         • HDR (High Dynamic Range)
         • Beeldschermformaat 177 cm (70”)
         • 2.1 HARMAN/KARDON®-luidsprekersysteem
         • Google Assistant
         Android TV 4K UHD
         70" 4K ULTRA HD ANDROID TV™
         70FL2EA
         • 4K Ultra HD Android TV™
         • HDMI 2.1 met eARC
         • Dolby Vision™ - op de bioscoop geïnspireerde HDR
         • DTS:X meeslepende audio-codec
         • DTS Virtual:X 3D-audionabewerking
         • Google Assistant